Pozdrav svima! Ja sam Andrijana i ovo je moj prvi blog koji pišem za portal Super Teen. Danas vam predstavljam 5 najboljih romantičnih filmova koje sam ikada pogledala. Nadam se da će vam se svideti moj izbor!

5. Me before you

Ovaj film je definitivno jedan od najboljih romantičnih filmova koje sam ikada pogledala. Prikazuje jako tužnu ljubavnu priču i toplo vam preporučujem da ga pogledate, ukoliko to još niste uradili.

4. Dear John

Ovaj film sam gledala sigurno tri puta i svaki put me je rasplakao. Glumačka postava je odlična, kao i sam sled i rasplet događaja. Garantujem da će vam se svideti!

3. The fault in our stars

Ovaj film je većina vas verovatno već pogledala, ali ako niste moram da vas pitam – šta čekate? Ovo ostvarenje je apsolutno jedan od najboljih i definitivno najtužnijih filmova koje sam ikada pogledala. Verujem da će vam se svideti, a obavezno spremite kutiju papirantih maramica.

2. Kiss & cry

Andrijanin blog: 5 najboljih romantičnih filmova!

Kada sam prvi put odgledala ovaj film, plakala sam kao mala beba i iskreno verujem da ćete i vi pustiti suzu na ovu neverovatno tužnu i nažalost realnu priču. Da, da film je inspirisan istinitom pričom.

1. 3 metros sobre el cielo

Andrijanin blog: 5 najboljih romantičnih filmova!

Ovaj film je definitivno ostavio najveći utisak od svih romantičnih filmova koje sam do sada pogledala! To je sve što ću vam otkriti o njemu, iako ste ga verovatno već pogledali. A ako niste eto ideje šta gledati već večeras!

To bi bilo to za današnji blog. Nisam želela da vam spojlujem i otkrivam radnje 5 najboljih romantičnih filmova jer želim da ih vi sami pogledate i ocenite. Nadam se da vam se blog svideo, pišite mišljenja u komentarima. Ćaooo!

Foto: Designed by jcomp / Freepik