Ruska hit komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca u jednom od beogradskih bioskopa, a naš glumac, ovom prilikom, nagradiće vrednim nagradama jubilarnog posetioca. Film koji obara rekorde u srpskim i ruskim bioskopima, postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji. Pored ruske, ova komedija oduševila je i ovdašnju publiku i za samo tri nedelje prikazivanja „Sluga“ je postao jedan od najgledanijih stranih filmova u domaćim bioskopima.

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. Glavni  junak Grigorije Griša, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i ispecenira saobraćanu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti! Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede, a kroz seriju urnebesnih scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva… Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film. 

Nadamo se da ste već pogledali film, a ako pak niste eto prilike da upoznate Miloša koji će nagraditi stohiljaditog gledaoca filma „Sluga“ tokom vikenda koji je pred nama.