Kylie Jenner vredno radi na ostvarivanju novih projekata u okviru njene kompanije, a početkom januara na svom Instagramu je objavila fotografiju njene dvogodišnje ćerkice Stormi, kako bira novu make up kolekciju Kylienog brenda, za koju je najavila da stiže 1. februara. Evo šta sve do sada znamo o ovoj preslatkoj kolekciji koja nosi ime Stormi make up!

Kylie nam je na svom storyju dala uvid u ovu kolekciju, a ono što prvo možemo primetiti jeste pakovanje -koje je preslatko! Nežno ljubičasta pakovanja, sa raznobojnim leptirićima i zlatkastim detaljima opisuju detinjstvo jedne devojčice, odnosno Kyline ćerkice Stormi.

Stormi make up kolekcija sadrži paletu senki sa devet nijansi, rumenilo u kamenu, tri lip kita i set od šest malih sjajeva za usne. U seriji close-up fotki i videea, možemo videti i nazive nijansi u paleti senki – jedna od njih je 4:43, što je zapravo satnica, odnosno vreme kada se malena Stormi rodila.


Kako Kylie kaže, ovo joj je najdraža kolekcija do sada, upravo zbog motiva njene ćerke. Takođe, kaže kako je sve napravljeno u mini varijantama, ali i da joj je paleta senki iz ove kolekcije jedna od najdražih koje je do sad napravila.

A proverili smo da li se Kylie Cosmetics dostavlja u Srbiju. Nažalost za sada ne postoji opcija ni za Srbiju, niti za Crnu Goru i Sverenu Makedoniju, a zemlje u regionu u koje se vrši dostava su Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija. Ova će kolekcija biti dostupna za kupovinu  od 1. februara,  pa proverite koga znate dobro iz ove tri zemlje, ukoliko ne živite u neko od njih, a silno želite nešto iz nove kolekcije.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram