Demi Lovato se emotivnim nastupom vratila na pozornicu Grammyja u nedelju uveče, debitujući pred muzičkom zajednicom sa novom pesmom, iskrenom i oštrom baladom “Anyone”. Intiman nastpu, bez plesača, samo uz klavirsku pratnju naterao je publiku da zaplače!


Ovo je sigurno bio jedan od emotivnijih momenata večeri, a koliko je Demi bila uzbuđena pokazuje i činjenica da je počela da peva, ali kako su je osećanja zavladala, morala je da zastane i počne ispočetka.

U pesmi „Anyone“, Demi peva o svojoj borbi sa alkoholom i usamljenošću sa kojom se borila pre dve godine. Naime 27-godišnja pevačica je hospitalizovana u julu 2018. godine, nakon predoziranja. U decembru 2018. Demi Lovato je iskerno počela da priča o svojim borbama rekavši da je „trezan“ i „zahvalan što živi“.

Demi je ranije ove nedelje rekla za Apple Music’s Beats 1 da je pesma napisana samo četiri dana pre nego što se predozirala.

-Bože, ima li ikoga. Treba mi neko. Bilo ko. Molim te, pokaži mi bilo koga- pevala je i plakala ona, dok su se suze slivale niz na belu haljinu. A rečima ove pesme Demi je naterala sve prisutne da zajedno sa njom ostete i shvate koliko je patila.

Ovo je bio njen prvi javni nastup od predoziranja, i verujemo da su loši dani iza nje jer je i sama postala svesna koliku je sreću imala da ostane među nama.  Demi se polako vraća na muzičku scenu, a mi se radujemo njenom novom nastupu na finalu Super bowla u Majamiju 2. Februara, gde će otpevati američku himnu.

Foto:  PiXhost