Demi Lovato biće voditeljka dodele nagrada E! PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Kanal E! je objavio da će jedan od najmoćnijih vokala današnjice i međunarodno priznata umetnica, Demi Lovato preuzeti ulogu voditelja dodele nagrada E! People’s Choice Awards 2020. uživo iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija u nedelju, 15. novembra od 03:00.

Autorka i pevačica hita „I Love Me“ je u protekloj deceniji osvojila muzičku industruju i osvojila čak pet nagrada People’s Choice Awards kao i 12 nominacija u različitim kategorijama kao što su „Omiljena umetnica“ i „Muzička miljenica fanova“.

Demi Lovato predstavlja međunarodnu ikonu i jedva čekamo da je vidimo kao voditeljku dodele E! People’s Choice Awards 2020“ izjavila je Jen Neal, generalni direktor za  E! News, Live Events & Lifestyle Digital. „Njen autentični karakter i dinamični talenti učiniće ovu svečanost nezaboravnom“.

Lovatova je ušla u 2020. godinu nastupajući na dodeli GRAMMY nagrada sa svojom emocijma nabijenom baladom „Anyone“, a ubrzon nakon toga je nastupala na takmičenju Super Bowl LIV gde je otpevala državnu himnu čime je pokazala da se na scenu vratila jača nego ikada.

Demi Lovato, koja iza sebe ima i GRAMMY nominaciju, objavila je autobiografski sing „I Love Me“ u martu, a nakon toga je sa Samom Smithom sarađivala na pesmi „I’m Ready“.

Ova međunarodna zvezda je i veliki humanitarac i koristi svoju slavu kako bi skrenula pažnju na goruće probleme, te se nedavno udružila sa Marshmellom kako bi izdali inspirišuću pesmu „Ok Not To Be Ok“ kojom su obeležili Svetski dan prevencije samoubistva, a potom je nastupila na manifestaciji Billboard Music Awards sa svojom brutalno iskrenom političkom baladom „Commander In Chief“.

Pored toga što je osvojila čak pet People’s Choice nagrada, ova umetnica koja iza sebe ima nekoliko platinumskih ploča osvojila je i nagrade kao što su MTV Video Music Award, ALMA, Latin American Music Award, GLAAD Vanguard Award za aktivizam u LGBTQ zajednici, a nedavno je i nominovana za VMA nagradu za „I Love Me“ u kategoriji „Video u dobre svrhe“.

Iza sebe ima dve GRAMMY nominacije, četiri Billboard Music Award i tri Brit Award nominacije. Demi poseduje i glumački talenat, pa se tako pojavila u poslednjoj sezoni NBC-ove serije „Will & Grace“, i u ovogodišnjem Netflixovom hit filmu „Eurovision“ pored Willa Farrella, Rachel McAdams i Piercea Brosnana. 

E! People’s Choice Awards 2020 je producirala kuća Den of Thieves, a izvršni producenti su Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

Foto: Amber Asaly