Šta sve znamo o filmu Tini Stoessel, “The Diary”!
Sigurno da ste svi čuli da je Tini Stoessel još 2018. godine snimila film “The Diary”, međutim, 2 godine nakon toga, filmu nema ni traga ni glasa. Ni sama Tini ne zna ništa o tome kada bi trebao da izađe, no međutim, nove informacije samo pristižu. Evo šta do sada znamo o ovom filmu!

O čemu se radi u filmu?

O radnji filma se zna veoma malo – znamo da je vreme dešavanja tridesetih godina prošlog veka, u pitanju je drama. Tu je bila i rečenica koja kaže: “Početkom tridesetih godina čovek napušta Šangaj, da bi se pridružio ljubavi svog života u Evropi”.


Uloge

Pored Tini, glavne uloge u filmu imaće Noah Centineo, Andy Lau i Kevin Kline, a izgleda da će Martina tumačiti ulogu upravo pomenute ljubavi, jer znamo da je ona dosta meseci provela u Pragu i Šangaju snimajući film.

 

Kada izlazi?

Kako prenosi Martinin zvaničan fan klub za Balkan, film bi trebao da izađe 30. novembra, ali mnogi kažu kako se to može desiti ili tada – ili do kraja godine. Kako nam je 30. novembar stvarno blizu, mi se nadamo da su ovo tačne informacije!

Šta još znamo?

Za kraj, govori se da je film snimljen na engleskom jeziku, pa će većina ljudi moći da razume isti, a nagađa se da će biti dostupan u bioskopima, te možda bude dostupan i kod nas! Šta kažete na to?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, promo