Tini progovorila o svom filmu “The Diary”!
Martina Stoessel je oduvek bila poznata ne samo kao pevačica, već i kao glumica. Ona je i stekla slavu glumeći u Disney izdanju “Violetta”, a nakon toga se prebacila u pevačke vode-izdala je svoj prvi album “TINI”, otišla na prvu solo turneju “Got Me Started Tour”, nakon toga je 2018.godine izdala album “Quiero Volver” i te godine započela istoimenu turneju koja je naglo prekinuta u Evropi usled pandemije korona virusa. U decembru 2020.godine, pevačica je izdala svoj treći solistički album “Tini Tini Tini”, pa je zbog istog bila nikad aktuelnija u medijima. Ipak, fandom željno iščekuje da vidi film “The Diary” koji je Tini snimila u saradnji sa Jackie Chanom još pre tri godine-2018.godine u Češkoj i Pragu. Iako su prvobine glasine bile da film izlazi krajem novembra 2020., one se nisu ispostavile kao tačne, a sama Tini kaže da još ništa nije sigurno!

”Svi od nas iščekujemo premijeru filma. Snimljen je pre par godina i to je veoma dragoceno i posebno iskustvo za mene. Snimali smo u Pragu i Šangaju i bilo je brutalno. Jackie Chana obožavam od dana kad sam ga upoznala, a nisam mogla ni da sanjam da ću jednog dana snimati film sa tako velikim stvaraocem. Ipak, znam o filmu koliko i vi. S obzirom na sve užasne stvari koje su se desile sve je moralo da se odloži više puta. Ako ćemo iskreno, nemam pojma kad izlazi film. Moguće je da izađe za koji mesec, ali i za 4-5 godina. Ne znam ništa, i na moju i na vašu žalost. Čuvaću ovo iskustvo zauvek”-rekla je Tini o filmu.

Što se samog filma tiče, reč je o radnji koja se desila tridesetih godina prošlog veka, i u pitanju je drama. Pored Tini, u filmskom ostvarenju ćemo videti i glumca Noah Centineo i mnogi drugi. Film je snimljen na engleskom jeziku, što je bio prvi put da Tini može da pokaže svoje glumačke veštine na stranom jeziku, a planiran je za promociju i predstavljanje u bioskopima. Ne verujemo da će, ako izađe, biti dostupan u američkim ili domaćim bioskopima jer nije reč o visokobudžetnom filmu, ali bitnije od toga jeste što je Martina stekla iskustvo koje će pamtiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Diary Movie (@the.diarymovie)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram