MAC 2020. se održao prošlog ponedeljka, a mi vam danas donosimo tekst o damama sa najviše stila koji je napisala naša čitateljka Teodora.

Ova muzička priča spada u red najglamuroznijih u regionu, te su se zvezde za pojavljivanje na ovom spetaklu potrudile da izaberu što bolji autfit. Mada, možda je za neke ovo bio jednostavan zadatak, a dalje možete videti kome je to teško palo.

U cilju što boljeg izgleda na crvenom tepihu, neke od zvezda su potrošile dosta novca na skupe komade garderobe, pa čak i na modne kreatore.

 

View this post on Instagram

 

Bow down bitches ?‍♀️? In @donamatoshiofficial #macawards

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Izabrali smo par najzanimljivijih kombinacija, a na vama je da odlučite sami ko je dama sa najviše stila.

Bilo je tu i predubokih šliceva, loših odabira obuće, previše pufnastih detalja, kao i opasno dugih nogavica…

Bojana Barović 

MAC 2020. - ko je dama sa najviše stila?

Pristojna, mada ne toliko elegantna haljina, lepo je izrazila Bojaninu figuru. Izgledala je zanosno zbog naglašenije šminke, njene lepote i frizure.

Aleksandra Radović

Zanimljiva stvar u ovome jeste što je satansko odelo u oversize stilu. Mada, problem je taj što je Aleksandra delovala „izgužvano“ i kao da ju je odelo prelepog materijala „progutalo“. Možda je malo preterala sa oversize stilom?

Lepa Brena

 

View this post on Instagram

 

MAC 2020❤️?Beograd

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


Brena je uvek u svom fazonu, pa se i na ovom spektaklu u jednom od izdanja pojavila kao prava dama u prelepoj crvenoj haljini, i ako je na glavi imala veoma čudan šešir iste boje.

Nataša Bekvalac

Zanimljiv izbor, zar ne? Predimenzionisani kristalnocrveni sako čudnog izgleda čak i izgleda lepo na Nataši, a u isto vreme je nije „progutao“. Pretpostavlja se da joj je pomoć u ovom izboru bila njena sestra, Kristina. Dobra stvar u svemu ovome jeste blaga šminka i vezana kosa, te je njenom autfitu dodalo eleganciju i kontrast.

Senidah

Senidah je žena novog načina oblačenja i drugačujeg stila za balkansku scenu! Na njoj će sve izgledati raskošno i lepo, čak i ovaj pufnasti kaput do gležnjeva.

Sajsi MC

Na dodeli nagrada MAC 2020. imali smo prilike i da ponovo vidimo zlatnu haljinu kakvu je Ceca Ražnatović nosila na svadbi svog sina Veljka…

Koga biste vi uvrstili na ovu listu, čiji stajling se vama dopao najviše?

Autor teksta: Teodora Nurčeski

Foto: Antonio Ahel/ATA Images i Instagram