Selena Gomez lansira svoj beauty brend!

Selena Gomez dugo nije bila na sceni, pa se pojavila sa albumom „Rare“, ali sada je otišla i korak dalje. Naime Sel je odlučila da nas iznenadi svojom beauty linijom – odnosno linijom kozmetike koje sve žene, devojke i devojčice vole! Mnoge druge poznate zvezde su već lansirale svoje linije – Kylie Jenner, Lady Gaga, Rihanna samo su neki primeri. Evo šta sve znamo o ovom brendu!
Sel nam je beauty brend najavila putem Instagrama – objavivši reklamni video za svoju liniju, ali i otvorivši oficijalni Instagram profil za istu! Ime brenda glasi “Rare Beauty”, a Rare je i naziv njenog albuma, kao što smo već naveli.

“Ljudi, radila sam na ovom specijalnom projektu dve godine i sada zvanično mogu da kažem da će se „Rare beauty“, moja linija, moći kupovati u Sephori u Severnoj Americi na leto ove godine. Zapratite „Rare Beauty“ i postanite deo ove divne zajednice!”- napisala je Sel ispod svog posta na Instagramu.

Da li će ova kolekcija biti dostupna u Sephora radnjama na Balkanu još uvek ne znamo, ali jedno znamo -kolekcija nosi divnu poruku koja glasi – „Rare Beauty“ nije o tome kako te drugi vide, već kako ti vidiš sebe”.
Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram