Kome je sve Selena posvetila pesme na albumu "Rare" koji je konačno stigao?

Nakon godina i godina čekanja fanovi su konačno dočekali – Selena Gomez je napokon izdala novi album! Zove se ‘Rare’ i na njemu je 13 pesama, of kojih smo već čuli ‘Lose You To Love Me’ i ‘Look At Her Now’. I svi su se složili da su ove dve numere posvećene njenoj vezi sa Justinom, ali sada kada smo preslušali ceo album možemo da kažemo da nisu jedine.

Poslednji studijski album koje je Selena objavila 2015. godine bio je ‘Revival’  2015. godine, a od tada se toliko toga promenilo u njenom životu, ali i muzici. Novi je album baš ličan, što su pokazale i prve dve pesme.Iza Selene je nekoliko teških godina, od borbe s bolesti do ljubavnih brodoloma.

U dve pesme koje je prve predstavila javnosti sasvim je jasno da peva o svojoj vezi s Justinom Bieberom, a sve je zanimalo hoće li na albumu biti još pesama o bivšim momcima.

Sada se zna odgovor na to pitanje, a on glasi da!Fanovi imaju teroije po kojima je pesma ‘Fun’ o kratkoj vezi koju je imala s pevačem The Weekndom. Pesma govori o zabavnoj i neozbiljnoj vezi koju je Selena imala, a u tekstu se spominje da je bilo komplikacija i osetljivih situacija. U refrenu peva da zna kako njena trenutna ljubav nije ‘the one’, ali da se zabavlja.

Ono što je pak svima zanimljivije jesu preostale pesme o Biebesu. Osim dve već predstavljene, na albumu „Rare“ fanovi su pronašli još nekoliko numera čiji tekstovi upućuju na to da je reč o njihovoj turbulentnoj vezi.

‘People You Know’

U ovoj se pesmi Sel peva o vremenu koje je potrošila na vezu s Bieberom. Znamo svi da su stalno raskidali i vraćali se jedno drugom, i tako gotovo 10 godina. Žali za svim tim vremenom koje je potrošila na nešto što nije uspelo.

‘So many wasted nights with you / I still could taste it/ I hate it/ wish I could take it back ’cause’ kaže jedan od stihova, a vi sami prosudite odnosi li se na vezu koja propala.

‘Cut You Off’

Isto kao i ‘Lose You To Love Me’, i ova pesma govori o tome datreba pustiti prošlost i sve što te veže za nju kako bi pronašli sebe.

‘Pull up to the mirror/ starin’ at my face/ Gotta drop-drop all the extra weight / I been carrying for 1460 days/ Gotta, gotta, gotta clean my slate’

Da se ova pesma odnosi i na vezu s Justinom ljudi su zaključili zbog broja dana koji se spominje u pesmi – 1460. Toliko dana imaju 4 godine, a toliko je prošlo od Seleninog zadnje albuma, ali i to je vreme kada joj se izdogađalo sve i svašta, uključujući i konačni raskid s Justinom i njegov brak sa Hailey.

Ako i ti želiš da poslušati ceo Selelnin album „Rare“, pesmu po pesmu, obavezno idi na njen YT kanalu gde su postavljenje sve numere.

Foto: Instagram