Ukoliko znate engleski jezik ili se dobro snalazite na internetu, onda su internet poslovi nešto od čega možete zarađivati sa uživanjem.

Pokušaću da vam pomognem i odgovorim na pitanje iz naslova – kako da zaradite preko interneta?

▪️FREELANCE PLATFORME – Na ovim platformama ili sajtovima imate zadatak da za određeno vreme i novac odradite zadatak koji su vam zadali. Na primer: dobili ste od klijenta da prevedete određeni tekst i da mu to pošaljete u roku od 2 dana, a on vam za to uplati određenu sumu novca. Naravno, u početku će to biti jako malo, ali vremenom, ako se probijete, vrednost vašeg rada će se povećati!

▪️SOCIAL MEDIA MANAGMENT👨‍💻 – Ukoliko se dobro snalazite na društvenim mrežama i želite da zaradite, a ne znate kako, ovaj savet je pravo rešenje za vas!📊 U pitanju je vođenje profila na Instagramu. Dakle, unajmi vas klijent da muodređeno vreme održavate profil tako što ćete postavljati postove, postavljati storije, pisati tekstove ispod postova itd. Verovali ili ne i ovo se plaća!💸

▪️ONLINE FOTOGRAF 📸 – Imate aparat i fotkate, a zarada ne ide kako vi to želite? Online fotograf je idealno rešenje za vas! Dakle, pravite fotke za neku firmu (butik odeće, cvećara, saloni…) za određenu sumu novca i svoju uslugu naplaćuje po satu. Morate da se probijete da biste vašu cenu podigli na neki pristojan nivo.🤗

Pozivamo vas da nam javite da li ste probali da zaradite na neki od ovih načina. Da li mislite da je ovo okej način da kad ste tinejdžer zarađujete. I obavezno nam javite ako imate vi neke ideje kako da zaradite preko interneta.

Tekst: Petar Milovanović

Foto: katemangostar – www.freepik.com