U petak, 21.02.2020, bio je 18. rođendan nama najdražih norveških blizanaca Marcusa i Martinusa. Oni su, iako je 18. rođendan poseban, taj dan ipak skromno proveli u društvu svoje porodice i prijatelja. Kako su nam već i pre napisali, nisu hteli da prave žurku i da se opijaju, jer ih to uopšte ne zanima, te da im je glavna stvar da dobiju vozačke dozvole!

Marcus i Martinus su naime jučer objavili post u kojem su nam rekli da su za svoj rođendan položili vozački ispit, te dobili dozvolu!

 

View this post on Instagram

 

We both got our drivers licenses yesterday and it feels a little like this!! Now who wants to go for a ride?? ???

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Kako kažu: “Obojica smo dobili svoju vozačku dozvolu jučer, i osećaj je pomalo ovakav!!! Sada, ko želi na jednu vožnju?!“, nama izgleda da su momci jako uzbuđeni zbog ovoga.

No, ovo i nije prvi put da su nam javili za svoje dozvole. Kako je nekoliko MMera primetilo, na jednom od njihovih postova su napisali (na dan svog rođendana), da su dobili vozačku dozvolu, ali su to brzo izbrisali, iz nama nepoznatih razloga. Ipak su MMeri bili dovoljno brzi, da to vide. Bilo kako bilo, mislimo da svi treba da im čestitamo, te da im poželimo sreću, jer su to zaista i zaslužili. Uvek su sanjali i o ovom trenutku, te je ovo izgleda još jedan korak u ostvarenju njihovih snova!

Mi smo se svi uverili da su oni pametni i dragi momci, i zato verujemo da će biti pažljivi u vožnji!!!

Tekst: Hana

Foto: Instagram