Marcus i Martinus će za samo nekoliko dana napuniti 18. godina – 21. februar je njihov veliki dan! Ali, iako je 18 godina velika stvar, blizanci nemaju u planu neku veliku proslavu. A evo šta su rekli oni na tu temu 18. rođendan.

Marcus: Napuniti 18 godina je jako cool! Ali nije kao da ćemo imati veliku zabavu ili nešto slično. Mislim da ćemo se družiti sa našom porodicom i napraviti nešto lepo zajedno, i tome se radujem! Zapravo, najuzbudljivija stvar našeg rođendana je ta da li dobijamo vozačke dozvole ili ne. Vežbali smo dugo, i nadamo se da se to isplatilo! Izuzetno sam uzbuđen što ću moći da vozim automobil.

Martinus: Da, i ja! Vozačke dozvole su za nas velika stvar. Kada imaš 18 godina u Norveškoj znači i da ti je dozvoljeno da piješ alkohol. Ali nas to ne zanima. Dakle, svako ko čeka da se napijemo ili uradimo nešto slično, odmah da kažem da se to neće desiti, hahaha. Mnogo je drugih stvari za koje mislim da su važnije u odrastanju. Kao što smo je dobijanje prava da glasaš na izborima, da radimo više stvari sami. Ali najviše od svega je dobianje dozvole za vožnz automobila!

Hoćete li nabaviti svoje automobile?

Martinus: Mislim da nećemo joj! Iako mislim da i ja i Marcus treba da imamo automobile iz naših snova. Tako će biti definitivno jednog dana!

Marcus: Da, za sada je sasvim u redu da vozimo automobile naše porodice. I videćemo što donosi budućnost!

Braća koja će uskoro napuniti 18 godina promenila su i diskografsku kuću i booking menadžera ranije ove godine, a sledećih nekoliko meseci provešže u studiju – a također planiraju nadolazeću evropsku turneju.

Mnogo razloga za radost imaju fanovi koji već mesecima spremaju akcije za njihov rođendan i jedva čekamo taj petak 21. februar da vidimo šta su to MMeri širom sveta spremili za omiljene blizance.

Foto: Fred Jonny