Lilly Drogerie nastavljaju da nagrađuju i iznenađuju svoje verne potrošače neverovatnim popustima. Pa tako, ukoliko ste još uvek u potrazi za idealnim poklonom za voljenu damu povodom Dana žena, u svim Lilly drogerijama možete pronaći neodoljive mirise omiljenih parfema i toaletnih voda, koji su sniženi do čak 50 odsto. Akcija „Želim najlepše mirisne note, ZATO IDEM U LILLY“, trajaće u periodu od 2. do 15. marta.

Početak akcije, Lilly Drogerie obeležile su sa poznatim brendovima parfema Naomi Campbell, Bruno Banani, Pepe Jeans i Women Secret u TC Ada Mall. Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti, dok su svi prisutni mogli da se oprabaju u igri asocijacije i osvoje nagrade na specijalno dizajniranom Lilly zidu. Zahvaljujući brojnim zabavnim aktivnostima, tokom celog dana vladala je sjajna atmosfera.

Deo pazara koji je prikupljen tog dana, kompanija Lilly Drogerie i pomenuti brendovi donirali su predškolskoj ustanovi „Neven“ u Prokuplju za potrebe poboljšanja uslova za boravak dece.