Kompanija DIS je u beogradskom Medija centru predstavila rezultate prošlogodišnjeg i najavila novi ciklus programa podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima, u okviru programa „Znanje zna budućnost“.

Nakon odličnog odziva institucija i sjajnih rezultata prošlogodišnjeg programa, DIS će i ove godine pomoći obrazovanju mladih u Srbiji sa 10.000.000 dinara. Polovinu izdvojenih sredstava, najveća domaća trgovina namenila je obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima, dok je druga polovina namenjena najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji.

Direktorka marketinga DIS-a, Mila Ćurčin, na konferenciji za medije prisutnima je predstavila rezultate prošlogodišnjeg programa i svečano otvorila program u tekućoj 2020. godini.

Prijavljivanje za program podrške „Znanje zna budućnost 2020“ je omogućeno na sajtu kompanije DIS od 05.03.2020. (od 12h) do 30.04.2020. (do 23:59h), nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Detaljna uputstva i pravila učešća dostupna su na stranici www.dis.rs.

„Znanje zna budućnost 2020“ predstavlja nastavak dobre prakse i veoma pozitivnog utiska koji je ovaj društveno odgovorni projekat izazvao u prethodnoj godini.