Bioskop Cineplexx Promenada obeležava Dan žena uz brojna iznenađenja za dame i sjajne filmove! Pozivamo sve ljubiteljke bioskopa da provedu njihov dan u Cineplexx Promenadi uz kutak napravljen samo za njih, cvet koji smo pripremili za svaku damu i poklone za najsrećnije!

U nedelju, 8. marta, u periodu od 19h do 22h, u kutku za ulepšavanje u holu bioskopa, Unitech Hair & Beauty pobrinuće se da vaša kosa zasija punim sjajem, Studio Vila Četkica biće zadužen za vašu savršenu šminku,  a cvećara Viridis Flowers svaku damu će obradovati prelepim cvetom! Pred projekciju filma “K’o šef” od 20:50h najsrećnije očekuju poklon vaučeri za venčanja od foto studija Pixels.

Samo neki od filmova u kojima ćemo uživati tokom celog dana 8. marta su najnoviji naslovi “21 most”, Klint Istvudov “Ričard Džuel”, domaći film “Otac”, animirani film “Napred”, “Nevidljivi čovek”, kao i romantični filmovi i komedije “Led 2”, “Sluga”, “K’o šef”, akciona komedija “Loši momci zauvek”, film “Gospoda”, “Marica i Ivica”, “Ostrvo fantazija” i mnogi drugi.

Vaš dan provedite kao prave filmske dive! Očekujemo vas!