Katy Perry rekla da priželjkuje devojčicu!

Katy Perry nam je u svom novom spotu za pesmu „Never Worn White“ otkrila divne novosti – da je u drugom stanju, o čemu smo vam već pisali upravo ovde  . Tridesetpetogodišnja slavna pevačica je pravila i LIVE na svom Instagram profilu, a ovog vikenda je “skoknula“ i do Australije, gde je nastupala na finalu Svetskog kupa za žena u kriketu i nosila je roze kostim, a i rekla nešto vrlo zanimljivo – da priželjkuje devojčicu!

Dok je na sceni izvodila svoje hitove rekla je “Nadam se da je devojčica!“, kada su fanovi krenuli da navijaju i vrište. Možda i fandom priželjkuje isto! Kako je poznato, Katy je u drugom trimestru trudnoće, a pol njenog deteta može se otkriti već nakon devet nedelja analizom krvi.

S obzirom na to da je bio Dan žena, Katy je nosila sve roze kostime sa ženskim motivima. Roze šljokastu haljinu sa cvetnim printom, ružičastu i ljubičastu košulju sa ženskim simbolom sa roze čizmama preko kolena, koje u potpunosti upućuju na devojke, žene i devojčice.

Koje su vaše “želje“? Da li priželjkujete da Katy Perry i Orlando Bloom dobiju devojčicu ili dečaka? I šta mislite da li Katy već ima neka imena u glavi za devojčicu.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram