Premijera treće sezone hit HBO serije „Zapadni svet“ (Westworld) biće 16. marta u 20.00h na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana doći u HBO GO ponudu.

 

View this post on Instagram

 

Welcome to 2058! Your world. Novi #Westworld stigao je na HBO GO. Započni 3. sezonu već danas.

A post shared by HBO Adria (@hbo.adria) on


„Zapadni svet“ je mračna odiseja o razvoju veštačke svesti i evoluciji greha, koja istražuje svet u kom svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen. Tražeći odgovor na pitanje šta znači biti čovek u očima čovekolikih androidnih domaćina parka, serija istražuje granice egzotičnog sveta na raskršću bliske budućnosti i iznova osmišljene prošlosti. Pažljivo osmišljen i vešto dizajniran, Zapadni svet nudi posetiocima jedinstven i sveobuhvatan svet u kom imaju slobodu da postanu ono što su oduvek želeli. Bez pravila, bez zakona, bez osude. Život bez ograničenja.

Među glavnim glumcima su Evan Rejčel Vud, Džefri Rajt, Ed Haris, Tesa Tompson, Tandi Njuton, Luk Hemsvort, Sajmon Kvorterman i Rodrigo Santoro, a u trećoj sezoni im se pridružuju Aron Pol, Vensan Kasel, Lena Vejt, Skot Meskadi, Maršan Linč, Džon Galager Džunior, Majkl Ili i Tomi Flanagan. Treća sezona će imati osam epizoda, a potpisuju je autori serije Džonatan Nolan i Lisa Džoj, koji su ujedno i izvršni producenti uz Dž. Dž. Abramsa, Atena Vikama, Ričarda Luisa, Bena Stivensona i Deniz Te.

Prve dve sezone „Zapadnog sveta“ zajedno su imale 42 Emi nominacije. Druga sezona je od ukupno 20 nominacija za nagradu Emi osvojila tri, od kojih je Emi nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu u dramskoj seriji dobila Tandi Njuton.

Foto: HBO