Od naučne fantastike do drame, tokom prethodne godine je na HBO GO došao niz novih serija i novih sezona serija koje su postale hit među gledaocima, a u ponudi su dostupne i sve sezone kultnih serija koje su i u 2020. godini bile među najgledanijima.

U nastavku je lista top 5 serija koje su bile najgledanije na HBO GO-u u Srbiji tokom 2020. godine, a ukoliko ih još uvek niste sve pogledali hladni zimski dani su idealno vreme da nadoknadite propušteno i otkrijete zašto su zaslužile svoje mesto na listi.

  1. SLOM (The Undoing)

Serijal prati Grejs Frejzer (Nikol Kidman), uspešnu terapeutkinju, njenog muža (Hju Grant) i njihovog malog sina. Jedna nasilna smrt i niz zastrašujućih spoznaja preko noći menjaju njihove naizgled savršene živote.

  1. IGRA PRESTOLA (Game Of Thrones)

Zasnovana na bestseler književnom serijalu „Pesma leda i vatre“, Džordža R. R. Martina, kultna serija „Igra prestola“ govori o epskoj borbi za moć, smeštenoj u ogromnom i nasilnom kraljevstvu iz mašte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Adria (@hbo.adria)

  1. ZAPADNI SVET (Westworld)

Serija inspirisana filmom iz 1973. godine govori o futurističkom tematskom parku naseljenom veštačkim bićima, u kom svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen.

  1. ČERNOBILJ (Chernobyl)

Petodelni mini-serijal „Černobilj“ predstavlja dramatizaciju priče o nuklearnoj nesreći iz 1986. godine – jednoj od najvećih katastrofa koje je izazvao čovek – i hrabrim ljudima koji su žrtvovali živote da spasu Evropu od nezamislivog uništenja.

  1. NULA NULA NULA (ZeroZeroZero)

Serija prati pošiljku kokaina koja putuje od Amerike do Evrope, kao i različite grupe kriminalaca gladnih moći, meksičke kartele, mafiju iz Kalabrije i korumpirane biznismene koji žele da preuzmu kontrolu nad trgovinom kokainom.