Kylie Jenner: Možda imate virus, ali to ne znate, čuvajte se!

Kao i sve zvezde, i Kylie Jenner je primorana da ostane kod kuće – ali verovatno  će se ona kod kuće ludo zabaviti, jer ima ogromno dvorište, puno soba i još mnogo toga što će izolaciju učiniti zanimljivom. Takođe, ona je, kao neko ko ima uticaj na veliki broj ljudi, odlučila da apeluje na ceo svet da ostanu kod kuće.

„Možda živite sa svojim roditeljima, a možda i samostalno. Ako ne živite sa njima, nemojte ih posećivati. Nemojte dolaziti kod njih, u bliski kontakt sa njima. Možda ste baš vi zaraženi, možda baš vi imate virus, a to ne znate, jer simptomi još uvek nisu tu.“- rekla je zvezda rijalitija.

„Ovo je ozbiljno. Nemojte da se šalite. Jedini način da zaštitimo i sebe i druge od ovog virusa jeste da sedimo kod kuće, što i treba da radimo. Verovatno i sami znate koliko je ljudi u bolnici, hospitalizovano zbog ovog virusa. Niko nije imun na ovo. Molim vas, čuvajte se.“- završila je Kylie.

Takođe, mnogo njih bilo je zabrinuto za zdravlje jedne od najpoznatijih Jennerki, pa je Kylie rekla kako je sve u redu: „Ljudi, dobro sam, nemojte da brinete. Sasvim sam okej, stalno sam kod kuće. Ovo mi nije novo, još kad sam bila trudna sa Stormi nisam izlazila iz kuće, pa psihički sve dobro podnosim.”

Kako se vi nosite sa ovim karantinom zbog korona virusa?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram