Iako je u kućnom karantinu, Sebastian Yatra se trudi da svoje fanove usreći dok su u istoj situaciji, da bi zajedno lakše prebrodili ove teške dane. Kao i njegova devojka Tini, i on često snima lajvove na Instagramu, a pridružuju mu se mnogi pevači. Takođe, na svom Instagramu objavljuje i razne covere pesama, a posebno je oduševio sa coverom pesme Shawn Mendesa!

Pesma koju je Sebas izveo jeste “Never be alone”, a ono što je posebno iznenadilo fandom jeste potpuna spontanost izvođenja, odnosno, cover nije bio studijski, već ga je snimao u prirodi, u prelepom okruženju. Samo Sebastian i gitara-jedna od najdražih kombinacija fandoma!

 

 

View this post on Instagram

 

@shawnmendes #neverbealone

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

“Nisam mogla da zamislim ovako divan glas.” ; “Jedan od najlepših covera na internetu.” ; “Bilo bi prelepo da se Shawn i ti upoznate.” i “Osećaj je kao da stojiš ispred nas i pevaš.” su samo neki od divnih komentara koje je Sebas dobio na račun svog pevanja i covera.

Takođe, sigurno da znate da je Sebastianova devojka Tini proslavila svoj rođendan samo sa mamom Marianom, tatom Alejandrom i bratom Franciscom, dok njen Sebastian nije bio tu, ali, kako smo mogli da vidimo po Instagram pričama, oni su se čuli više puta putem video poziva, ali i snimali lajvove zajedno, pevali i lepo provodili vreme u kućnoj izolaciji.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram