Kako je ceo svet prinuđen da narednih nedelja, a možda i meseci, sedi kod kuće, Selena Gomez je odlučila da radi dobra dela i od kuće! Naime, ova dvadesetsedmogodišnja mega zvezda je pre par dana odlučila da zabavi fandom radeći lajv na Instagramu, gde nam je otkrila kako je udomila kucu!

“Winnie je ovde. Ali želela bih da vam predstavim novog člana svoje porodice. Upoznajte Daisy! Winnie i Daisy se slažu veoma dobro, imaju dobar odnos. Imam par prijatelja koji su čvrsto rešeni da i u ovakvoj situaciji životinjama pružaju topao dom. Morala sam da zadržim Daisy. Udomila sam je prošle nedelje, a Winnie se već ponaša kao stariji brat!’ – rekla je simpatična pevačica.

Takođe obavestila je fanove o njenom zdravstvenom stanju: “Sedim kod kuće, gledam serije i filmove na Netflixu i mnogo mi se sviđa dokumentarac ‘Tiger king’. Iz kuće sam izašla samo jednom, da posetim svoju sestru i to je to.“ – kaže Sel.

I za kraj, dodala je Selena: “Ni sami nismo svesni koliko je situacija opasna. Mislim da to što je sve zatvoreno i što su svi planovi obustavljeni dovoljno da shvatimo ozbiljnost situacije. Ostanite kod kuće. Potrudiću se da češće snimam lajvove, vidim da vam se to dopada.“

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram screenshot