Sigurno da i vi pratite nekoga na aplikaciji TikTok, pa vam imena poput Charlie, Dixie, Chase, Addison i slično nisu nepoznata. Iako možda ne pišemo mnogo o njima, sigurno da imaju štošta za reći, pa je tako Chase Hudson u jednom od postova na Instagramu sa nama podelio svoju priču iz osnovne škole i motivisao svoj fandom.

“Rugali su mi se uvek zbog fizičkog izgleda, još od kad sam bio dečak. Odrastao sam mrzeći sve u vezi mene i mog izgleda. Bio sam predmet maltretiranja i zezanja još od doba osnovne škole. Govorili su mi da moram da jedem, da izgledam kao kost i koža.“- napisao je Chase.

Takođe, nije se zaustavio samo na tome – poslao je snažnu poruku svim pratiocima: “Zato, svi vi koji ste maltretirani od strane drugih, ovo je poruka za vas. Znajte da niste sami.“ 

Kako je Chase Hudson sad jedan od najpopularnijih TikTokera na svetu, sigurno da će ova poruka doći do ogromnog broja ljudi. Ako si baš ti žrtva maltretiranja – obrati se nekome u koga imaš poverenja, nekoga za koga si siguran/sigurna da će ti pružiti pomoć, a ako si baš ti onaj ko je nekome uputio ružnu reč – znaj da nisi na pravom putu i pokušaj to da ispraviš.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram