Numeru „Better Days“ OneRepublic je predstavio krajem marta, a napisana je u karantinu, po povratku sa evropske turneje benda. Nakon što singl beleži veliki uspeh na svetskim top listama i radio stanicama, njegov spot stiže sa istom tematikom, uključujući fanove širom sveta. Naime, OneRepublic su od njih zatražili da podele svoje videe o tome šta rade u izolaciji, kako se sa njom nose, na koji način virutelno ostaju u kontaktu sa prijateljima i porodicom, kao i male znakove pažnje prema okolini. Video koji ujedinjuje fanove uprkos socijalnom distanciranju režirali su OneRepublic i Josh Ricks.

GLEDAJ „BETTER DAYS“ OVDE

Uprkos izazovnom periodu, bend vredno radi, a sve je počelo izdanjem ranije u martu – numerom i spotom „Didn’t I“, za koji je nešto kasnije predstavljena i lyric verzija. Već na prvo slušanje jasno je da iza singla stoji brojna i vrlo ozbiljna ekipa. „Didn’t I“ pisali su Ryan Tedder, Brent Kutzle, Zach Skelton, James Abrahart i Kygo, a Brent Kutzle i John Nathaniel bili su zaduženi za njegovu produkciju.

GLEDAJ „DIDN’T I“ OVDE

Nova izdanja naći će se na albumu „Human“ koji je bend prvobitno najavio za 8. maj. Međutim, usled pandemije, izdanje je odloženo, što je OneRepublic saopštio fanovima na svom Instagramu.

Izdanje „Better Days“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BetterDays 

Izdanje „Didn’t I“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/OneRepublicDidntI

Foto: Universal Music Serbia