Tini i Cande održale live, pevale Violetta pesme i pričale o Sebastianu!

Tini Stoessel i Cande Molfese su dobre drugarice još od “Violetta” dana gde su zapravo glumile najbolje prijateljice. Kako je svaka otišla svojim putem, imaju vrlo malo vremena da se viđaju, ali često snimaju prenose uživo zajedno. To su uradile i ovog puta. Cande je bila „domaćin“ u ime kompanije “Telefe”, a Tini je rado razgovarala sa svojom prijateljicom.

Cande zna šta da pita-sigurno da je videla da se fandom i dalje pita šta se dešava između Tini i Sebastiana, pa nam je Cande upitivanjem Tini upravo na tu temu “otvorila oči”. Iako je sudeći po Instagram komentarima već dokazano da su Seba i Tini i dalje zajedno, to je još jednom potvrđeno.

“Sebastian i ja smo i dalje zajedno. Toliko sam srećna što imam takvu osobu pored sebe. Neizmerno mogo ga volim. Vrlo sam otvorena osoba, i smatram da sam dobra devojka, ali to morate da pitate Sebastiana”-dodaje kroz smeh i nastavlja:”Veoma sam zaljubljena, ali teško mi je kad smo razdvojeni. I dalje smo zajedno.”-rekla je Tini na temu veze sa Sebastianom.

Takođe, Cande i Tini su se prisetile Violetta pesama, te zajedno otpevale “Ser mejor”, proslavile 4 godine izlaska Tininog albuma, Tini rekla par rečenica na Francuskom jeziku, a sam live bio je pun zabave!
Autor: Arijana Đokić

Foto: We heart it