Tvoj san je da dizajniraš cipele koje će nositi žene širom sveta. E pa imamo sjajnu vest za tebe jer još uvek imaš fore da se prijaviš za sjajan konkurs koji je pokrenuo brend Jimmy Choo početkom aprila.

Sandra Choi, kreativna direktorka brenda Jimmy Choo pokrenula je konkurs „Choo Sketch“ u kojem će pružiti priliku petoro najkreativnijih „dizajnera“ da ožive svoje kreacije.

 

View this post on Instagram

 

Introducing #CHOOSKETCH: sketch your fantasy shoe and your design could be part of a capsule collection sold for charity. It’s important to try to keep a positive mindset during these challenging times. The world is fighting something invisible to the eye that can be mentally and emotionally draining. For me, nature has always provided much needed escapism, watching the world continue to flourish as our usual way of life is interrupted has been enlightening. Mother Nature continues on in its own rhythm; spring is just starting and the blossom trees in my garden are providing a much needed light at the end of the tunnel. Never more have we needed to look to things that help our minds keep calm and stay positive. For my first #CHOOSKETCH I have created a fantasy shoe that takes inspiration from the pure beauty of blossom, contrasting against an infinite blue sky backlit with rays of golden sunlight. Our lives are on pause but nature continues to weave her magic, that helps to fuel my optimism – Creative Director @SandraChoiOfficial. Visit our Stories to see how you can take part in #CHOOSKETCH

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on

Sve što trebate napraviti da biste učestovali je da skicirate cipele I slikate ih ili skenirate te svoj dizajn pošaljete na e-mail ChooSketch@JimmyChoo.com do 15. maja. Sandra Choi će odabrati 10 finalista koje će objaviti na Instagramu brenda gde će ljudi moći da glasaju za svoje favorite, a pet kreacija koje osvoje najviše glasova biće pretvorene u prave cipele.

Kao motivaciju, dizajnerka svake nedelje od početka konkursa na Instagramu brenda objavljuje svoje skice, a još inspiracije možete pronaći i na službenoj strani brenda gde se nalazei sva uputstva oko učestvovanja u konkursu.

A da sve bude još bolje, možete se prijaviti čak i ako niste talentovani za crtanje.

„Najvažnije je da imate originalnu ideju, i nije važno ako predate loš crtež jer možda ja u njemu vidim nešto na čemu mogu raditi“, poručila je svima koji žele da se okušaju kao dizajner cipela  te je dodala i da je, bez obzira na to hoćete li  učestvovati u takmičenju ili ne, crtanje isjajna terapija za rešavanje stresa, a to nam sad baš treba!

Isplati se isprobati, zar ne? Važno je napomenuti i da će svi prihodi od prodaje pobedničkih cipela biti donirani u humanitarne svrhe, a pobednici će osvojiti i par koji su dizajnirali.

Ako je ovo za vas ipak prevelik zalogaj, uvek možete besplatno preuzeti bojanku s cipelama Manola Blahnika koja će vam također pomoći da se rešiti stresa.

Foto: Instagram