Danas je veoma poseban dan za sve Tiniste širom sveta, jer je danas njihov dan, dan svih Tinista, koji se od 2014.godine, šestu godinu za redom, obeležava drugog maja. Superteen nije zaboravio na sve verne Tiniste koji prate naš portal, pa smo odlučili da se prisetimo šta je Martina uradila za region!

Za početak, evo šta je Tini imala da kaže o Danu Tinista:”Dan Tinista nema veze sa Violettom, iako je prvi put obeležen kada sam zapravo bila poznata kao Violetta. Ovaj dan je dan mene i mojih Tinista, i večito ću biti zahvalna što vas imam.”

Vrlo bitna stavka jeste da Tini zna za zemlje u regionu, te je tako par puta u svojim lajvovima od pre par godina spominjala Hrvatsku, rekla:”Volim vas Tinistas”, a skoro je i pomenula Srbiju i pozvala nas da slušamo njen singl Fresa, što možete pročitati OVDE .

 

View this post on Instagram

 

Srećan dan Tinista svim našim Tinistima!✨? #tinistoessel #superteenrs

A post shared by ?| Super Teen (@superteen.rs) on

Takođe, ne smemo zaboraviti da smo uz pomoć naše novinarke Arijane dobili prvi fan klub za Tini na ovim prostorima, za koji i sama Tini zna i koji je potvrdila, a sve se to dogodilo na koncertu na kojem je bila Superteen ekipa, o čemu možete pročitati OVDE , a Arijanin sajt vezan za Tini na kojem pravi magazin, piše novosti, zanimljivosti posetite OVDE .

Za kraj, svim Tinistima želimo da srećno provedu ovaj dan! Iako će ga provesti kod kuće-sigurni smo da uz Tininu muziku i dobru zabavu neće biti dosadno!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter, edit:Superteen