Beogradska R&B, soul pevačica Iva Pletikosić aka Eeva je širu popularnost stekla izvodeći obradu pesme „On & On“ u šou programu „Ja imam talenat“. Nakon toga su usledili hvalospevi među kojima i kompliment direktno upućen od neo soul super zvezde Erykahe Badu, autorke pomenute pesme.

Eeva se po svemu izdvojila prvenstveno raskošnim rasponom glasa, eksplozivnim izvođenjem svojih ali i pesama drugih autora. Kao deo ženskog sastava Beyoncé Tribute Band, Eeva je imala izuzetno upečatljive nastupe na festivalima estivalima širom Evrope (Francuska, Švajcarska, Holandija…).

2014. godine objavila je debi album „Part Of The Plan“. Poslednjih godinu dana provodi na jadranskoj obali gde je u njenom studiju nastala pesma „Neki drugi dan“. Ovim singlom Eeva se u velikom stilu vraća na regionalnu muzičku scenu, pod okriljem etikete Honey Money Gang, izvodeći pesmu na srpskom jeziku:

„Ovo je meditativna pesma koja govori o momentima kada nam je to povlačenje u mode introverta potrebno, kad se okrećemo samo voljenim ljudima i nekim drugim vrednostima i ne osećamo da propuštamo bilo šta što je van našeg mikrosveta,“ izjavila je Eeva.

Reč je vanserijskoj pesmi koja stoji rame uz rame sa vrhunskim dostignućima savremene svetske R&B produkcije.

Lejbel Honey Money Gang je danas objavio singl „Neki drugi dan“ u digitalnom formatu i dostupan je na svim relevantnim striming servisima.

Takođe, prateći video biće premijerno prikazan na YouTube kanalu Honey Money Gang u večeras (8. maja) u 20 časova.