Tini u petak predstavlja dokumentarni film o Quiero Volver turneji!

Tini Stoessel je još dok je bila na latinoameričkoj Quiero Volver turneji krenula da provlači informaciju da će se možda snimiti dokumentarni film upravo o ovoj turneji, a to je skoro potvrđeno od strane njenog tima. Na radost fandoma film će biti objavljen brže nego što očekujemo, već ove nedelje!

Na svakom koncertu na turneji bio je ceo tim kamermana, snimatelja i fotografa koji su vredno radili da uspeju da snime svaki zanimljiv i bitan delić ove spektakularne turneje, a verujemo da su to i uspeli.

Kako možemo videti na tizeru za dokumentarac, ne samo da ćemo videti momente sa scene, već i one iz bekstejdža kao i samu pripremu kostima i sve ono što verovatno do sad nikad nismo videli.

“Ovog petka prikazaću vam dokumentarni film koji me uzbuđuje sve više i više svakog puta kad ga pogledam. Želim da vam se zahvalim iz dubine mog srca i duše. Quiero volver turneja je jedan od najlepših perioda mog života i to sve zahvaljujući vama. Nadam se da ćete uživati u prvom delu.”-napisala je Tini.

Prvi deo ovog dokumentarca izlazi već u petak na Tininom Jutjub kanalu, a mi ćemo vam prenositi dalje informacije!

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram