Verujemo da i vi drage naše čitateljke tokom leta birate make-up proizvode čije su formula nežnije, koji su lagani, multifunkcionalni i dolaze u omiljenim bojama.  Baš takva je nova Avon Jelly make-up kolekcija koju krase živospisne boje.

Proizvodi iz ove kolekcije su u formi gela i napravljeni su na bazi vode, čine vas blistavom i svežom, daju vam prirodan sjaj, što je pravi recept da se osetite zadovoljno u svojoj koži tokom vrelih letnjih dana.

Avon Jelly kolekcija  se jako jednostavno nanosi na lice, zbog svoje gelaste strukture koja ne ostavlja lepljiv utisak, a dodatno pruža osećaj hlađenja. Zato je savršena za vrele letnje dane koji nam stižu! Budući da se veoma brzo suše nakon nanošenja, ostavljajući kožu lepom i uglađenom, za tili čas ćeš biti spremna za dnevnu šetnju ili večernji izlazak.

Kolekciju Jelly čini pet proizvoda.

JELLY SHEER ILUMINATOR ZA LICE I TELO

Jelly Sheer Iluminator, 849 din.

Tako svež, tako prozračan, tako lagan… Iluminator za lice i telo poput svežeg, prozirnog vela – utapkaj prstima direktno na kožu ili preko tečnog pudera. Dostupan  je u tri različite nijanse u zavisnosti od vaše boje kože.

 

JELLY RUŽ ZA USNE

Jelly ruž za usne, nijansa Sheer Pink, 999 din.

Tokom vrelih dana potrebna nam je veća količina vode, a i našim usnama je neophodna hidratacija Ii verujte nam nećete pogrešiti ako ih namažete baš ovim sjajem. Njegova struktura je mekana i voćna, a sladak miris će vas omamiti. Kreiran tako da se prilagođava pH vrednosti usana, omogućiće ti da blistaš na svakom koraku. Ruž za usne Jelly je dostupan u tri različite nijanse.

 

JELLY KREMASTA SENKA ZA OČI

Jelly kremasta senka za oči, 549 din.

Ako želiš blistav i svež izgled, u samo jednom potezu, ova senka je kao stvorena za tebe. Bez teških tonova u dve divne nijanse, sve je što ćete poželeti da imate na svojim očima tokom ovog leta.

 

JELLY KREMASTI GEL ZA OBRAZE I USNE

Jelly kremasti gel za obraze i usne, 699 din.

Obožavamo 2 u 1 proizvode, a ovo je jedan koji se ovog leta mora naći u nesseseru svake devojke. Gel u svom sastavu ima pigmente koji pružaju prirodan i zdrav sjaj, što znači da će prirodna lepota doći do izražaja. Proizvod je dostupan u tri intenzivne nijanse, pa je najveća muka izabrati samo jednu.

 

JELLY LAK ZA NOKTE

Jelly lak za nokte, 249 din.

Pravo leto donosi ti novi osećaj slobode! Salon? Ako baš želiš, ali možeš to i sama! Tri nove Jelly nijanse za sedam dana perfektnog hibridnog looka su sve što ti je potrebno. Nema UV lampi, sedenja u salonu, nema oštećenja, i jako se lako uklanja. A na tebi je samo da se igraš sa bojama!

Drage naše superteenovke uz  Avon Jelly kolekciju, spremne ste za neobično leto koje nas sve čeka. Neka zabava počne!