Kris Jenner otkriva: Imamo stroga pravila za naš rijaliti!

Sigurno da ste nekad čuli za “Keeping up with Kardashians” rijaliti šou, u kojem se radi o Kardashian-Jenner porodici i njihovim “životima”. Iza svega toga stoji njihova mama, Kris Jenner, koja je napravila veoma stroga pravila kojih se devojke i članovi rijalitija moraju pridržavati!

Pre svega, scene koje su snimljene pre objavljivanja jedino Kris sme da pogleda, i niko, apsolutno niko više! Na snimanja svako mora doći sa profesionalnom šminkom, te Kim kaže da joj za “dnevni makeup look treba 2 sata šminkanja”. Takođe, snimanja traju između 10 i 12 sati dnevno.

 

View this post on Instagram

 

So ready for the world to see you shine @KirbyJenner! #KirbyJenner premieres this SUNDAY on @quibi! #family

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Svi u rijaliti šouu morali su da fejkuju neke scene, a ako to nisu želeli-nisu mogli biti deo rijalitija, jer se to radi kako bi sve ispalo “bolje i dramatičnije”. Kada bi se snimali kadrovi u kojima je bila i Kris, za nju bi donosili posebnu opremu, rasvetu i slično, kako bi njeno lice izgledalo savršeno.

Kylie je priznala i kako je mama Kris terala da na nokte ide jednom nedeljno, i to ne samo nju, već i celu ekipu koja se pojavljuje u rijalitiju, jer nisu smele izgledati neuredno i nesređeno: “To je možda malo preterano, ali se toga moramo držati.”-rekla je Kylie.

Kako sam rijaliti ima mnogo sezona i epizoda-sigurno da nikome u ekipi nije bilo lako! Šta vi mislite?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram