Tini Stoessel već nam je najavljivala drugi deo svog dokumentarca o Quiero Volver turneji, u kojem će se raditi o evropskom delu turneje, koji je posetilo mnogo Tinista iz regiona. Izlazak drugog dela potvrdila nam je Tini na Twitteru o čemu smo vam već pisali OVDE , a izašao je na njenom Jutjub kanalu sinoć u 21h po našem vremenu.

Ovaj deo traje 17 minuta i par sekundi, a sadrži dosta snimaka i momenata koje nigde nismo videli! Recimo, neke scene su takve da vidimo snimke sa telefona Tini ili njene personalne menadžerke Josefine gde se zabavljaju u raznim gradovima koje su posetili. Vidimo Tini u vozu, restoranu, u hotelu kako imitira scene sa koncerta sa svojim timom, na probama za koncerte i slično.

“Fanovi su veoma važna stavka mog života i karijere. Oni su rasli zajedno sa mnom i ne možete da zamislite koliko mi je drago što vidim nas kako zajedno rastemo. Hvala vam na svemu, hvala vam što ste uvek bili uz mene.”-jedne su od divnih reči koje je Tini uputila fandomu.


Takođe, nije zaboravljen ni trenutak u Milanu gde je Tini počela da plače pevajući pesmu Diciembre: “Bio je to prvi QVT šou u Evropi. Svi smo bili mnogo nervozni. Na akustičnom delu, kada sam pevala Diciembre videla sam kako svi koji su došli pevaju na španskom jeziku. To je veoma emotivno za mene.”-rekla je Tini, a vi pogledajte ovaj deo dokumentarca o Quiero Volver turneji i pišite nam vaše utiske!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot YouTube