Yohan preminuo u svojoj 28.godini!

U svetu se ovih dana dešavaju veoma ružne, tragične i tužne stvari i situacije, poput ubistava, bolesti i smrti, što niko ne bi poželeo ni, kako se kaže, “najgorem neprijatelju”. Vest koja je pogodila ceo svet jeste ta da je K-pop zvezda, popularni pevač Yohan iz benda TST preminuo.

Kako se navodi, ovaj mladi umetnik preminuo je 16. juna u svojoj 28.godini u bolnici, a biće sahranjen 18. juna, dok razlog smrti još uvek nije otkriven, kako prenose lokalni mediji.

Sve društvene mreže pune su poruka o smrti ovog momka: „I dalje ne mogu da verujem. Uvek si bio divan i radio najbolje za svoje fanove, imao si osmeh pravog anđela. Ko zna, možda si nas napustio s nekim dobrim razlogom, zato što si ti anđeo, a anđeli ne žive na zemlji. U sećanju će mi ostati sve tvoje reči. Počivaj u miru, anđele moj.“

Yohan preminuo u svojoj 28.godini!

„On je bio moj prvi idol kojeg sam upoznala uživo u 2014. godinu. Bila sam šokirana kad sam videla članak kad sam se probudila jutros. Počivaj u miru, Yohan.“

„Moje duboko saučešće Yohanovoj porodici, prijateljima i fanovima. On nikad neće biti zaboravljen. Nadam se da će počivati u miru.“- samo su neke od poruka ljudi na Twitteru. Verujemo da je ovo težak period za sve, te se moramo držati zajedno da ga koliko-toliko prebrodimo.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram