Tini Stoessel naporno je radila na novoj muzici, jer, kako se navodi, već je snimila 10 novih pesama za predstojeći album koji izlazi uskoro, a fandom je nestrpljivo čekao “Making of” za pesmu Besame (I need you), koji je konačno izašao, sa velikim iznenađenjem za fandom!

Naime, Making of izašao je 17.juna u nekih 22h po našem vremenu, a sam video traje 4 minuta. Tu možemo videti Tini kako se sprema za snimanje spota, plesačice, kojih je u spotu ukupno 8, a Nani, koreografkinja, rekla je nešto više o plesu u spotu: “Sama koreografija inspirisana je pokretima koji se koriste u arapskom plesu, jer pesma ima takvog ritma. Veoma je moćna.”

Zanimljivo je to što se spot snimao na 3 lokacije-Buenos Aires, Meksiko i Amsterdam. Reik i R3HAB gotovo da nisu rekli apsolutno ništa, te u ovom Making of videu govori samo Tini. Mogli smo je videti u raznim kombinacijama, kako se ludo zabavlja na setu, a ono što je posebno iznenađenje za fandom jeste prevod na Engleski jezik koji je stavljen u sam video, te konačno možemo znati o čemu ova ekipa govori!

Zbog samog prevoda Tini dobija mnoge pohvale, a mi jedva čekamo da vidimo nove pesme koje nam je pripremila ova mlada, a talentovana umetnica iz Argentine!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram