Tini Stoessel je zvezda koja je veoma vezana za svoju kulturu, zemlju i jezik, te španski jezik i Argentinu uvek forsira, što u svojim intervjuima, tako i u videima na YouTubeu, Instagramu i TikToku, a pre par meseci na društvenim mrežama polemisalo se o tome kako Tini ne ume dobro da govori engleski jezik, i da joj treba neko ko će joj pomoći oko toga. Ipak, sada je ova devojka pokazala svoje znanje engleskog jezika!

Naime, Tini je imala uključenje i razgovor s medijima iz Brazila koji su joj postavljali pitanja, a ona je odgovarala na engleskom jeziku. U jednom delu pričala je o fandomu iz Brazila.

„Fandom u Brazilu je neverovatan. Imaju divnu energiju, kad god bih išla da nastupam tamo posebne emocije bi se stvorile među nama. Prosto su ludi i neverovatni, obožavam ih.“ – rekla je Tini, i to na engleskom jeziku!

Fandom se prijatno iznenadio kako Tini nesmetano govori engleski jezik, bez grešaka i zastajanja.

“Postaje bolja u engleskom jeziku svake sekunde. Ponosna sam na nju i njen napredak, mislim ona zaista ceo intervju radi na engleskom. Wow.” – reči su fanova. Da li i vi primećujete Tinino poboljšanje u znanju engleskog jezika?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram