Već smo navikli da svakog četvrtka u 20h budemo na YouTube kanalu naše omiljene YT emisije Balkan Top Star,  i jedva čekamo novu epizodu sa raznim gostima. Ova ekipa koju čine Lea, Andrija i Dušan nije zaboravila na nas ni ove nedelje, te su ugostili brojne zanimljive i preslatke goste!

Prvo su ugostili Iliju Antića i Anju Damnjanović, sestru poznate Sare Damnjanović. Anja se bavi tekvondom i na TikToku ima preko 150 hiljada pratilaca, dok njena sestra Sara na ovoj aplikaciji ima preko milion i po pratilaca, što je čini najpoznatijom tiktokerkom na Balkanu! Zajedno su razgovarali o TikToku, YouTubeu i igrali zanimljivu igru usko povezanom sa plesom osmišljenom od strane Ilije.

Nakon Ilije i Anje usledio je muzički deo emisije, uz koji smo svi uživali.  A onda je u studio došao i poznati Cale, pa potom fenomen Blaženka, te su se zajedno šalili i razgovarali o životu, društvenim mrežama i slično. Za kraj, najslađa gošća ušetala je u studio u pratnji svoje sestre od tetke i mame – Arija, sa kanala Arija Kids Channel, Nađa, sa kanala Nađa Brkić i Marina, Arijina mama i Nađina tetka.

Nađa je otkrila da njena nova pesma izlazi za vikend, odnosno u nedelju, 21.juna u 14 časova. Takođe, dodala je i to da u spotu možemo videti njene drugarice iz plesne škole, a Marina je otkrila: „Nađa je u periodu kada nije više mala devojčica, a nije ni devojka da može pevati o nekim ozbiljnijim temama, te smo morali biti obazrivi sa tekstom. Što se Arije tiče, i njena nova pesma izlazi uskoro i govoriće o tome koliko je važno da vežbamo i bavimo se fizičkom aktivnošću.“

Sam kraj emisije obeležio je mukbang sa Nađom, Arijom, Leom, Dušanom i Andrijom u kojem su jeli hranu iz MC Donaldsa i razgovarali o tome koja im je omiljena hrana. Mi vam preporučujemo da pogledate novu epizodu ove emisije, jer je zabava zagarantovana!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube