Tini Stoessel nam je skoro predstavila svoju pesmu “Besame” u saradnji sa R3HAB i Reik-om, a onda je rekla da nova muzika stiže uskoro, o čemu smo vam već pisali OVDE. Sinoć je oko 22h, po našem vremenu, na svom Instagram storyju objavila video iz studija, a u 02h ujutru po našem vremenu znakove na Twitteru koji ukazuju na to da je nova pesma bliže nego što mislimo!

Prvo smo videli dva snimka iz studija, gde je Tini sa slušalicama i njenom prepoznatljivoma trakicom za kosu uz studijski mikrofon, što je izazvalo ogromnu pažnju fandoma, te je nešto kasnije dala malo više informacija.

 

Nakon toga, krenula je da daje znakove odgovarajući na neka pitanja poput “Koliko nove muzike stiže?”, a Tini je rekla: “Pogodite”. Zatim, napisala je: “Ostalo je još malo vremena” uz puno emodžija.

Za kraj, dala je najbitniju informaciju – datum izlaska, kako se navodi, nove pesme, a to je 15. jul. Kako znamo da je nova pesma? Tini je otkrila da nova muzika stiže u julu, što povezujemo sa datumom koji je dala, a otkrila je i to da će biti u saradnji sa jednim umetnikom iz Argentine kojeg ona mnogo voli. Šta mislite, ko je u pitanju i da li ste i vi uzbuđeni zbog novih izdanja Tini?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram