Tini Stoessel je početkom juna objavila pesmu “Besame” u saradnji sa grupom Reik i izvođačem R3HAB, a izgleda da je vreme za novu, koja će takođe biti u saradnji sa još jednim umetnikom -u pitanju je Khea! Pesma izlazi 15.jula, a zove se “Ella Dice”.

Khea je trap pevač iz Buenos Airesa, a ova pesma će biti, kako Tini navodi, trap-tango ritma. Zanimljiva činjenica jeste ta da je Tinin deo verovatno snimljen u njenoj kući, dok Khein snimao u njegovoj kući, da bi sve pratilo Argentina en casa “akciju”.

Fandom je to primetio po fotkama koje je stavljala Tini, ali i njena mama, gde na jednoj u pozadini možemo videti Tininu sobu sa odećom u njenoj kući, dok na drugoj vidimo njen krevet. Martina će u ovom spotu biti zavodljivija nego ikad, što se dopada jednom delu fandoma, dok drugi kaže da je ipak premlada za to.

 

View this post on Instagram

 

#EllaDice 15 de julio🖤’ @khea.yf

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

 

View this post on Instagram

 

🇭🇷🇷🇸🇲🇰🇸🇮🇧🇦🇲🇪: Zanimljiva činjenica-da li ste znali da je @tinistoessel snimala svoj novi spot za pjesmu Ella Dice u svojoj kući?🔥✨ • 🇬🇧🇺🇸: Fun fact-did you know that @tinistoessel filmed her new music video for Ella Dice in her own house?🔥✨ . #tinistoessel #tinitastoessel #martinastoessel #stoessel #tini #tinita #stoessel #martina #quierovolver #tour #sebastianyatra #cristina #quierovolvertourcroatia #quierovolvertourserbia #quierovolvertourmontenegro #tequieromas #princesa #tinifcomne #balkanisreadyfortini #sebastini #22 #tinigreeicy #tinigreeicy22 #tini22 #recuerdo #yanomellames #tinisfcoexyu #sueltateelpelo #quierovolvertour #fresa

A post shared by TINI🇧🇦🇭🇷🇲🇪🇷🇸🇸🇮🇲🇰OFFICIAL (@tinisfcoexyu) on

Kakav su bum napravili ovi teaseri govori to što se Tini našla na Twitter trendingu u Argentini i šire, a mi jedva čekamo da odgledamo ceo spot i prenesemo vam još novosti o Tini!

Da li sa nestrpljenjem očekujete novu pesmu?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot youtube