Dušan Petrović: Konačno sam negativan na Covid-19!

Dušan Petrović je pre skoro mesec dana objavio vesti da je pozitivan na korona virus, o čemu smo vam pisali OVDE. Nakon toga objavio je da mu se stanje pogoršalo, što možete da pročitate OVDE, i za kraj rekao da je i dalje u bolnici, o čemu smo vam pisali OVDE. Mladi influenser je rezultate svog testa čekao čak nedelju dana, a danas su ga sačekale lepe vesti – konačno je stigao rezultat da je negativan!

Naime, jutros se oglasio na svom storyju rekavši: “Od kako sam došao kući iz bolnice, nisam dobijao rezultate testa. Test sam uradio prošlog petka, što znači da je prošlo nedelju dana od rađenja istog. To je dugo vremena, jer ako sam imao virus prošle nedelje – rezultat će biti pozitivan, a možda sam za tih nedelju dana postao negativan. Ne znam ljudi, pišite mi kako je kod vas. Nadam se da će rezultati uskoro stići.”

 

View this post on Instagram

 

docekale su me malopre vesti koje sam dugo cekao! Zvanicno nakon 25 dana mogu reci da sam konacno negativan na covid19 💪🏼

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic) on


Par sati nakon što je objavio storyije, stigli su mu rezultati i podelio ih je sa svojim pratiocima.

“Malopre su me dočekale vesti koje sam dugo čekao! Zvanično, nakon 25 dana, mogu reći da sam konačno negativan na Covid-19!” – napisao je uspešni fotograf ispod novog posta na Instagramu. Nama je veoma drago što je ovaj momak konačno dobro, a verujemo da je i vama!

I  za kraj ne zaboravite, nosite maske u zatvorenim prostorima, izbegavajte velika okupljanja, perite ruke redovno.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram