Marina Matejić je odlučila da podeli sa nama i vama par beauty saveta i proizvoda koji su savršeni za negu masne kože lica.

Prvo, ključna stvar je umivati se što češće u toku dana, tako će vam se lice pročistiti od raznih prljavština koje pokupi u toku dana i smanjićete mogućnost stvaranja bubuljica.

Druga važna stvar je koji sapun koristite, ako želite da se rešite bubuljica onda vam predlažem Hedera Vita sapun od magarećeg mleka, možete ga pronaći u DM drogerijama.

Pet beauty saveta by Marina Matejić

Pod brojem tri predlažem ovaj divan Alverde tonik za lice od gline i organskog zelenog čaja. Taj tonik je protiv bubuljica i mitisera i savršeno matira kožu. Ovaj tonik se prodaje samo u DM drogerijama.

Pet beauty saveta by Marina Matejić

Pod brojem četiri je korišćenje maski za lice, one bukvalno spašavajukožu lica, ja sam lično isprobala tonu maski, ali ona koja se najbolje pokazala je Cien maska za lice sa dodatkom soli iz Mrtvog mora koja dubinski čisti kožu i sprečava stvaranje bubuljica i mitisera.

Pet beauty saveta by Marina Matejić

Pod brojem pet je Alverde roll-on za ispod očiju koji hidrira kožu oko očiju i ublažava otečenost kod očiju koju imate kada se probudite.

Nadam se da sam vam ovim malim tekstom pomogla kada je u pitanju nega lica kod osoba koje imaju masnu kožu.

Ukoliko i ti želiš da podeliš sa nama nekoliko svojih, proverenih saveta ili želiš da podeliš utiske o proizvodima koje koristiš i koji su ti pomogli javi nam se na mail redakcija@superteen.rs ili nas potraži na Facebooku i Instagramu i javi nam se tamo.

Foto: cookie_studio – www.freepik.com