Naya Rivera nestala, sumnja se da se udavila!

Prema KTLA-u,  glumica koju smo upoznali u seriji „Glle“, Naya Rivera navodno je nestala i pretpostavlja se da je mrtva, nakon što je njen četverogodišnji sin pronađen sam na brodu nu jezeru Piru, u okrugu Ventura, u Kaliforniji.

 

View this post on Instagram

 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Zvanični  kažu da su imali poziv zbog deteta koje je pronađeno samo na brodu. Dečak, za kojeg se veruje da je Riverin sin, Josey Hollis Dorsey, je nosio pojas za spašavanje i navodno bio je tri sata sam pre nego što ga je neko sa drugog broda pronašao.

 

View this post on Instagram

 

Always bringing the ?

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Tim za pretragu i spašavanje pretražio je jezero u potrazi za roditeljima deteta, ali za sada nema nikakvih tragova. Ubrzo nakon toga, mediji kažu da su službeni organi postavili twit da traže nestalu osobu i potencijalnu  žrtvu utapanja. Kasnije su rekli da se nažalost veruje da  nestala osoba Glee zvezda Naya Rivera. Nekoliko medija primećuje da se  pretpostavlja da je  glumica mrtva.

Nije jasno što se tačno dogodilo s Nayom Riverom i njenim detetom. Ako se ove tragične slutnje obistine, ona bi bila treći glumac iz seriji koju su svi voleli koji je preminuo jer još se sećamo tragičnih smrti Coryja Monteitha 2013. godine i Marka Sallinga 2015. godine.

Naše misli i molitve upućujumo Nayi Riveri, malenom Joseyju Hollisu Dorseyju i njihovim prijateljima i porodici i nadamo se da nije ono najgore što inostrani mediji pretpostavljaju.

Foto: Instagram