Skoro je postao “trend” da Youtuberi objavljuju svoje pesme, te su to radili mnogi, a rade i sad. Andrija Jo, Lea Stanković, Jenni Martin, Nađa Stanojević, Anđela i Nađa su samo neki od brojnih koji su to uradili, međutim, Lea je odlučila da to podigne na “viši nivo” – odlučila je da njen pas Coco objavi pesmu!

 

View this post on Instagram

 

SUPERSTAR??????

A post shared by Coco (@cocolittlepug) on

Pesma se zove „Superstar“, a kako se navodi, izvodi je Darija Vračević, jedna od učesnica muzičkog TV šoua “Pinkove zvezdice”. U ostvarenju ove pesme pomogla i je i Marina sa kanala “Arija Kids Channel”, a u spotu vidimo i Leu i njenu sestru Saru sa Coco. Pored Coco, u spotu možemo videti još neke pse, kokoške i mace, dok se glavna zvezda pesme vozi u roze autu i “peva” na roze mikrofonu.


Komentari su podeljeni, od onih da je “pesma super i veoma slatka”, do onih koji kažu: “Bože. Kakav krindž. Ovo nikome nije trebalo”. Pored toga, ima i šaljivih komentara: “Ovaj pas ima bolji život od mene.”

Lea se takođe oglasila, rekavši: “Sva deca koja me prate tražila su da snimimo ovo. Nadam se da vam se dopada”. Kako se vama čini ova zanimljiva pesmica?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Youtube screenshot