Lea Stanković je jutjuberka koja nas iz dana u dan iznenađuje novim stvarima koje priređuje za svoje fanove. Ona je u pevačke vode ušla pre oko dve godine, a od nje smo do sad čuli numere “Bambolina”, “Ken”, “Tik Tak” i slične. Ipak, Lea je odlučila da ne stane tu kada je muzika u pitanju – ona nam već 4. avgusta poklanja novu pesmu i spot!

”Prva stvar je, verovatno ste svi skapirali jer ste gledali po storijima, da smo snimli spot prekjuče, ali u drugačijim uslovima nego što je planirano na početku, zbog cele ove situacije sa virusom. Mogu odmah da vam najavim, pesma izlazi 4. avgusta u 12 časova, a moram i da vam priznam da se nenormalno radujem, ali slike i sve ostalo još uvek neću kačiti.”- rekla je jutjuberka pre par dana na svom storiju.


Pored njenih reči, ona je na svom storiju objavila fotku, na kojoj je veći deo obojen uz GIF koji kaže “coming soon”. Na fotki vidimo reflektore i divnu Leu u vintage ambijentu i stilu. Naziv i žanr pesme još uvek ne znamo, ali verujemo da će biti fantastična!

A štavi kažete na vest da stiže nova pesma? 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram