Korona virus poremetio je mnoga putovanja i uživanja, a uz to stradali su i svi planirani koncerti, uključujući i Quiero Volver turneju pevačice Martine Stoessel. Prvo su otkazana dva poslednja evropska koncerta – u Briselu i Madridu, a nakon toga  i poslednji koncert na turneji u Movistar areni. Evo detaljnog pregleda toga šta se dešavalo i šta se može desiti sa poslednjim koncertom na turneji Tini Stoessel!

Iako je poslednji koncert na početku trebao da se umesto 14. marta, održi 28. marta, Tini se razbolela, a po povratku iz Evrope u Argentinu smeštena je u karantin gde je, nažalost, provela 15 dana, ali i svoj rođendan. Plan je potom promenjen i Tini je turneju trebalo da završi koncertom kada se vrati iz karantina, ali korona virus ipak nije dozvolio da se to desi. Nakon 15 dana provedenih u izolaciji, Martina je morala još jednom da pomeri datum koncerta i to za 19. septembar ove godine.

I sada se svi pitaju šta će biti sa polednjim koncertom?

Verovatno znate, ali ako niste upućeni, cela Argentina trenutno je u svojim kućama, odnosno karantinu, a kako nam se 19. septembar već opasno bliži (dolazi nam za manje od dva meseca), mnogi kažu kako od samog koncerta nema ništa.

Svi svetski koncerti u potpunosti su otkazani, a rizik da toliko ljudi dođe na jedno mesto je ogroman. Tini i njen tim i da hoće, ne bi smeli da održe jedan tako visokorizičan koncert, jer ne bi rizikovali samo zdravlje fandoma, već i zdravlje svih njih.

Svako ima različito mišljenje o tome kada će koncerti krenuti da se održavaju -neki kažu da je to već 2021. godina, dok drugi kažu da u naredne 2-3 godine nećemo moći da gledamo izvođače kako nastupaju uživo. Ipak, mi se nadamo da će Tini održati svoj koncert naredne, ili one tamo godine, a mi ćemo vas obaveštavati o svim novostima vezanim za to.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter