Evo šta će se desiti sa poslednjim koncertom Quiero Volver turneje!
Korona virus nam apsolutno ne da mira – i dalje smo svi pod pritiskom zbog istog, a ne izgleda kao da će se povući skoro. Upravo zbog toga, u većini zemalja sva javna okupljanja i koncerti su zabranjeni,  kao i putovanja, pa je tako Martina Stoessel morala da otkaže dva poslednja koncerta na evropskoj turneji – u Madridu i Briselu. Morala je i da pomerii poslednji koncert na samoj Quiero Volver turneji koji je trebao prvo da se održi u martu, ali je zatim pomeren za 19. septembar. Ipak, ni od njega neće biti ništa.

 

Naime, cela ekipa, uključujući i Movistar arenu, doneli su odluku da se Tinin koncert u sklopu Quiero Volver mora otkazati, ali pored ovog otkazani su i svi već zakazani koncerti,  a kada će ih opet biti nema još uvek jasnih informacija. Stanje sa virusom se iz dana u dan pogoršava, te sada ništa nije sigurno.

“Svima koji su kupili karte biće vraćen novac, povraćaj će krenuti 19. septembra. Ako je kupovina izvršena kreditnom karticom, novac će biti vraćen na istu, ali ako ste platili u kešu molimo vas, pišite nam” – stoji u izjavi ekipe koja radi u Movistar areni.

Kako se čini, koncerata neće biti na duže staze, ali se mi nadamo da će ova situacija što brže proći. Ne možemo ni da zamislimo koliko je teško i samoj Tini, ali i svima koji su trebali da je prvi put vide ili upoznaju na ovom koncertu.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram