U slučaju da ste je propustili, 17-godišnja umetnica Jojo Siwa glumi u potpuno novom filmu, a mi jedva čekamo da  zablista u novoj ulozi! Bounce prati priču o tinejdžerki koja se zatekne kako se uključuje u tuđe živote i iznova vidi Božić kroz različite „oči“ nakon što joj se  želja da svoju porodicu zameni za novu čarobno ostvari.

Umirete od želje da saznate više detalja? Evo sve što zasad znamo …

1. Ovo nije prva glumačka uloga Jojo. Talentovana tinejdžerka prešla je dugačak put od svojih dana u “Dance Moms“. Sa impresivnim rezimeom do danas (koja se može pohvaliti koncertnim turnejama, kreiranjem sadržaja, za YouTube i TikTok…), videli smo kako pokazuje svoje veštine u više emisija Nickelodeon kanalu, uključujući i njenuvlastitu animiranu seriju “The JoJo and BowBow show” ”!

2. Ovo će biti prva  glavna uloga za Jojo Siwu u dugometražnom igranom filmu! Nije joj strano ni veliko platno, ali njena uloga u ostvarnjenu “Bounce“ definitivno će biti jača u odnosu na njen prethodni rad na filmovima poput “Blurt“ i “The Angri Birds Movie 2.“

3. Film je zasnovan na knjizi Megan Shull “Bounce“. Hmmm, da li bismo trebali pročitati knjigu pre filma ili gledati film pre čitanja knjige? A moramo i da se raspitamo po našim izdavačkim kućama da li neko planira da je objavi kod nas.

4. Već smo veliki obožavaoci pisca filma. Scenario je prilagodio Josann McGibbon, ista osoba koja je napisala i koproducirala sva tri filma “Descendants“ koja su nešto najbolje što smo gledali na Diznijevom kanalu!

 

View this post on Instagram

 

Which VK parent is your fave? #TBT #DisneyDescendants

A post shared by Descendants 3 (@disneydescendants) on

5. Will Smith je producent filma. Znate ga iz Diznijeve live-akcije “Aladdin“ (gde je glumio Duha iz čarobne lampe), pa možemo samo pretpostaviti da će i na ovaj film dovesti filmsku čaroliju!

6. Još nije najavljen datum premijere! Još malo sačekajte da spremite kokice i budite strpljivi dok čekamo više informacija. Čim saznamo više, odbrojavanje će početi!