Tini Stoessel je do sad išla na mnoge turneje – više njih u okviru popularne Disney serije “Violetta” i čak dve svoje sopstvene solo turneje – “Got me started tour” i “Quiero volver tour”. Ona uskoro izbacuje svoj novi album, ali pored toga, planira i novu turneju o kojoj je više govorila u nekima od skorašnjih intervjua.

Iako je trenutno situacija sa korona virusom vrlo opasna i nije baš pametno održavati koncerte u ovo doba, Tini i njen tim čvrsto veruju da će već iduće godine moći da naprave novu turneju, a novi album stiže vrlo brzo, neki kažu da će izaći početkom novembra, no Tini još uvek nije potvrdila ništa oko datuma izlaska novog albuma.

”Već dosta dugo pripremamo konačne datume za mnoge nove stvari-nove pesme, album, promocije. Takođe, planiramo da uradim neki live prenos kada moj novi album bude izašao, live streaming, recimo. Ako Bog da, iduće godine pravim novu turneju. U to moj tim i ja čvrsto verujemo.” – govori Tini.

Pored toga, Tini je govorila i o tome kako se snalazi u online intervjuima: “Malo po malo sam se navikavala, i sada mi je to okej. Barem mi je bilo interesantno tokom karantina, upravo zbog toga. Takođe, veoma mi je drago što sam uradila veliki broj online intervjua i što su mediji i dalje zainteresovani za mene, da tako kažem. To mi mnogo znači.”-završava mlada pevačica.

Da li se i vi radujete novoj turneji i albumu koliko i mi?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube