Exit se definitvno neće održati ove godine!

Na Facebook profilu Exit festival osvanula je kratka poruka koja je neke razočarala, ali definitivno nikoga nije iznenadila jer smo svi svesni da se situacija sa koronom ne smiruje ni kod nas, a ni u svetu.

“Kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina EXIT festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novo pomeranje datuma festivala je jedan obiman i sveobuhvatan proces koji iziskuje vremena pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja meseca ćemo objaviti datume za EXIT 2021. godine, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi sa prijavama i opcijom za refundiranje“, stoji u saopštenju Exita.

Ove godine je Exit trebalo da slavi jubilarnih 20 godina postojanja, već su bila najavljena brojna poznata imena iz sveta muzike, ali nažalost ništa od đuskanja i pevanja na Petrovaradinskoj tvrđavi ovog leta.