Opšte je poznato u beauty zajednici kako ni jedan make-up nije gotov bez legendarnog Fix+ spreja. Ovaj kultni sprej „setuje“ šminku istovremeno hidrirajući, osvežavajući i umirujući kožu. Svi već znaju za Fix+ Matte sprej koji setuje, matira, smanjuje izgled pora i kontroliše lučenje sebuma.

A sada upoznajte novi Fix+ Magic Radiance, koji je poput čarolije u spreju – natopiće vašu kožu hidratacijom i dati joj zdravi sjaj.

MAC kozmetika se razlikuje od svih ostalih po svojim neverovatno talentovanim make-up artistima koji stalno eksperimentišu sa proizvodima. Mešajući ih i kombinujući izvlače maksimum iz svakoga od njih. Tako se rodio i Fix+ Magic Radiance – u backstageu ga je stvorila Netta Szekely, Senior make-up artist iz MAC-u.

„Zamislite klasični Fix+ sprej, ali potpuno „nadograđen“.

Cela ideja je bila da uz minimalan trud postignete maksimalan rezultat.

Uz Fix+ Magic Radiance samo vas jedan „špric“ deli od vaše najbolje kože“ – kaže Netta.

Novi Fix+ pruža trenutnu negu i hidrataciju koja traje čitav dan, zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu C i esencijalinim uljima.

Pošpricajte pre nanošenja make – upa za hidriran i blistav ten ili nakon kako biste dobili zdravi sjaj i setovali make up.

BEAUTY HACK:

A evo i jednog fenomenalnog beauty trika koji Netta koristi u backstageu.

„Namočite pamučne blaznice sa Fix+ Magic Radiance sprejom i razdvojte ih prstima kako biste od jednog dobili dva komada. Tako mokre, prepolovljene blaznice ostavite na koži dva minuta kako biste natopili kožu i odradili brzinski hidratacijski tretman. Takođe možete navlažiti svoj Beauty Blender i utapkati ga na čisto lice kako bi se bolje apsorbovao proizvod.  Budite kreativni i našpricajte ga gde poželite za čarobne rezultate, a fenomenalan je i za noge!“ – kaže Szekely.

Fix+ Magic Radiance (uz već postojeće Fix+ sprejeve) možete pronaći u MAC prodajnim mestima u Beogradu (TC Ušće i parfimerija Anabella Beauty Spot Knez Mihailova 18) od 13. jula po ceni od 2.800,00 RSD.