Vreme je da se upoznamo sa novim zvukom na regionalnoj muzičkoj sceni, koji stiže iz Hrvatske, upotpunjen sjajnim vokalom Ivane Kindl! Ona ovom prilikom predstavlja singl „Divovi Ljubavi“.

Disco-funk numera već na prvo slušanje poziva na ples, a zanimljivo je to da su njen tekst insipirisale, ni manje ni više, nego boginje ljubavi iz različitih mitologija.

„Ova pjesma nastala je prvenstveno kao poziv na ples, jer ples kao i pjevanje oslobađa tijelo i um od stresa i stvara osjećaj ugode. Već s prvim taktom nožice cupkaju, a kako se pjesma razvija tako i adrenalin raste te pokreće dobru energiju. Tematika pjesme govori o dozivanju divova ljubavi, inspirirale su me božice ljubavi iz raznih mitologija koje spominjem u refrenima, a to su Venera, Freya i Inanna“, otkriva Ivana Kindl.

U duhu dobrog ritma, numeru prati i animirani spot, koji nas bez greške vraća u vreme kada je disco-funk dominirao globalnom muzičkom scenom!

GLEDAJ SPOT OVDE

Kreativan prateći video delo je reditelja Dalibora Barića, koji je svojim originalnim pop-art animacijama dočarao atmosferu pesme. Kako i sam otkriva, priču je pronašao u liku strip junakinje iz detinjstva, a inspiraciju u klasičnim muzičkim filmovima.

Izdanje „Divovi Ljubavi“ je u Srbiji dostupno na servisima Apple Music, Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://ivanakindl.lnk.to/DivoviLjubavi

Foto: Mario Horvat